Sleva na hotely přes Booking.com (stop spam)
Nekdo by jim mel napsat, ze si spletli tema :D kdyby to spamovali tady, tak by striky nestihal :D :D
Měli jste nechat ty největší 2-3 "opakovače", kteří smažou a postnou slevu jako poslední příspěvek. To by měli pomalu fulltime job si to uhlídat navzájem :-) Nedej bože, jestli to tímhle způsobem dělají na více serverech.
Doporučuju vygooglit si "20_8/striky67" :)))
Mám takovej pocit, že ten člověk se fakt nudí :))
Možná z toho má skutečně slušný vývar... to mi připomíná ty akce, jakože rozešleš 100 000 mailů s žádostí o příspěvek 1$ na cokoliv...
Dyť to je omezený na 10 využití, ne? Já to teda nijak nestudoval, jelikož to nevyužívám, ale předpokládám, že takhle to nejde využívat donekonečna a pořad sem postuje jeden a ten samej účet na booking pod jinými nicky
eremi napsal(a):Dyť to je omezený na 10 využití, ne? Já to teda nijak nestudoval, jelikož to nevyužívám, ale předpokládám, že takhle to nejde využívat donekonečna a pořad sem postuje jeden a ten samej účet na booking pod jinými nicky
asi se ještě desetkrát nikdo nechytil...
Ne, to tady zmizelo za poslední dny cca 5x, nevím jestli to mažou admini nebo on, ale počítám, že do konce dnešního dne, tady bude ještě zase tak 2x, 3x pod 2 různými nicky :)
norbic napsal(a):Tak to pak fakt nechápu, kde se stala chyba.....? :))))asi se ještě desetkrát nikdo nechytil...
eremi napsal(a):Tak to pak fakt nechápu, kde se stala chyba.....? :))))
ani já, ale určitě je to "férovej" kluk :)
Daniel napsal(a):nikdo nechce mít pytel jak švestku
jo to Caliho prokletí by mě nenechalo usnout :))
Ahoj, využil jsem slevu Alex a přidávám svou Slevu na ubytování ve výši 10%. To bude párty v Jihlavě;-)
kedar napsal(a):Tvl tak tohle už je absurdno dovedeno k dokonalosti!!!! :))))no ty kráso! lidi za tu slevu i platěj?!:
Díky za odkazy, posílám také dál svoji slevu na 10% z ceny pobytu zpět ;) : https://www.booking.com/s/34_6/v0kolc80